top of page

Eerdere Projecten

Ontdek hier een kleine selectie van de reeds door ons uitgevoerde opdrachten 

 

Onze bedrijfsfilosofie bestaat er uit dat wij iedere tweewieler die bij ons op onderhoud, herstelling en of restart komt, willen afleveren met onze one push or kick and start procedure! 

In 99% van de gevallen is dit ook het geval :-) 

 

Deze Garelli GT uit 1978 werd door ons uit zijn winterslaap gehaald! Na een groot onderhoud en carbu revisie later loopt deze weer als een zonnetje!  En werd die te koop aangeboden door onze klant. 

 

Deze Belgische Novy Super werd door ons aangekocht en technisch op punt gezet voor verkoop!  Onder andere de motor werd correct afgesteld en het rijwiel gedeelte kreeg een calibratie. 

 

Deze Franse Riva Sport Master bromfiets uit het jaar 1955 is niet draaiend bij ons aangekomen. We hebben even moeten zoeken naar de juiste onderdelen maar een tijdje later is de Riva door ons terug tot leven gewekt en dit in volledig originele staat! 

 

Ook deze Yamaha RD125 uit 1975 werd door ons onderhanden genomen met een nazicht en bewerking van de cilinders, een tune-up van de ontsteking en een revisie van de carburatoren rijdt deze 70's mini racer weer een heel stuk fijner!

 

Deze Hercules Prima 5 uit 1978 werd door ons gevonden bij een handelaar in Ieper. De bromfiets had jaren stil gestaan en de motor zat dan ook muur vast.

Wij hebben de technischekant van het verhaal volledig gereviseerd, de cosmetische kant hebben wij behouden zoals gevonden maar dan wel met een behandeling voor het instant houden van de patina. 

bottom of page